2018. 11. 29 2018. 11. 29 Pályázat
Cégün a Kis-, közép- és nagyvállalatok KFI tevékenységének támogatása (2018-1.1.2-KFI), program keretében 395 276 369 Ft. támogatást nyert. Pályázati azonosító: 2018-1.1.2-KFI-2018-00117

2018. 06. 13 2018.10.27 Társaság részvényeinek átalakítása
A Társaság közgyűlése 2018.04.16 napján elhatározta a Társaság részvényeinek átalakítását dematerializált részvényről nyomdai úton előállított részvényre.

2015. 04. 23 2014.10.27 Közgyűlési meghívó
Az Interinn Energy Holding Nyilvánosan Működő Részvénytársaság Igazgatósága ezúton összehívja a Részvénytársaság Rendkívüli Közgyűlését 2015. Junius 10. 10.00 óra kezdetttel.

Az Interinn 2012-ben jött létre. Az Interinn célja, hogy meghatározó kutatás-fejlesztési inkubátorrá váljon a hazai megújuló energiaipari, innovációs és zöldgazdasági piacon, majd ezen tudást és a létrehozott működési hátteret felhasználva regionális szereplővé váljon, és ezáltal jelentős értéknövekedést érjen el.

Az Interinn Energy Holding Zrt. két fő tevékenységi területe, egyfelől energia hatékonysági megoldásokat fejleszt és hoz létre, másfelől zöld ipari innovációs szolgáltató cégként működik.

A megújuló energiaipar és zöldgazdaság komoly lehetőségeket hordoz magában, ezekben kíván az Interinn Energy Holding Zrt. is részt venni. Az Interinn Energy Holding Zrt. célja, hogy kutatás-fejlesztési inkubátorként működjön Magyarországon, ahol tevékenysége: elsősorban energetikai fejlesztések támogatása, azokba való befektetés, azok inkubálása, és ez alapján a fejlesztések piaci bevezetése és elterjesztése. Az Interinn a magyarországi fejlesztések támogatása, azok életképességének bizonyítása után a következő lépésben ezen fejlesztések külföldi értékesítésére fókuszál majd, és ezáltal jelentős értéknövekedést kíván elérni.

A Társaság által kiemelten megcélzott fókuszterületek: okos mérés, épület energia felhasználási hatékonyság növelése, egyéb energia vezérlés és hatékonyság növelés, energia felhasználás tudatosság növelése, otthon automatizálás, okos város, és a fentiek megvalósítását támogató cloud computing / big data szolgáltatások.

A fent leírt fő célterületek szorosan összefüggnek, egymásra hatást gyakorolnak. Az okos mérés, az energia hatékonyság növelő megoldások, a fogyasztás vezérlő megoldások összefüggnek az okos megújuló energia termelés vezérléssel, direktben kihatnak a megújuló energia termelésre és az így termelt energia minél hatékonyabb felhasználására, együtt kiemelt részét adják az okos város megoldásoknak.

A zöld ipari innovációs fejlesztésekkel a Társaság célja az általa birtokolt technológiák továbbfejlesztése, ezekhez kapcsolódva és egyéb területeken energetikai és környezetvédelmi fejlesztések létrehozása, új technológiai fejlesztések inkubálása, ezen iparágakban működő cégekbe való befektetés támogatása.

Az Interinn Energy Holding Zrt. jelentős pályázati tapasztalattal rendelkezik, sikeresen valósította meg PIAC_13 pályázati kiírásra benyújtott, nyertes energetikai témájú kutatás-fejlesztési projektjét.


Címlap | Rólunk | Megoldások | Termékek | Hírek | Kapcsolat
Copyright © Interinn Energy Holding Nyrt. 2012